Friday, April 16, 2010

RAID recovery opties in New Jersey

RAID staat voor Redundant Array of Independent / Inexpensive Disks. Veel bedrijven zijn afhankelijk van RAID-configuraties op te slaan en hun enorme hoeveelheid data, aangezien deze systemen te beheren aan hen ook functies, zoals fouttolerantie en gegevensbescherming. RAID-arrays kunnen gegevens worden weggeschreven naar meerdere schijven en in het geval als er een schijf defect, het zal niet resulteren in verlies van gegevens. Niets is waterdicht als het gaat om technologie en RAID-arrays zijn geen uitzondering, zij ook niet. Een bedrijf kan oplopen enorme inkomsten verliezen als gevolg van een RAID niet als downtime wordt geleverd met het verlies van gegevens.

Een RAID-storing kan altijd en verlamde elke organisatie uitbarsten. Daarom wordt het noodzakelijk is voor een organisatie om te weten wie te benaderen wanneer het slaat het noodlot toe. RAID-probleem is niet het einde van de data, maar de enige manier om een array werkend te krijgen is gebruik te maken van de data recovery-diensten. En in een staat als New Jersey, die grote farmaceutische en telecombedrijven onder talloze huizen van andere industrieën, is er geen gebrek aan opties als het gaat om data recovery-diensten.

Data recovery NJ, ongeacht de redenen achter de RAID-array niet worden geholpen. Een RAID-array kan crashen in verschillende scenario's, zoals:

  • RAID-controller niet
  • In een array, als een harde schijf uitvalt, de andere blijft ook in de buurt te mislukken, gezien het feit dat elke schijf is onderworpen aan dezelfde hoeveelheid werk stress.
  • Spanningspiek kan leiden tot schijf uitval, wat resulteert in totale verlies van gegevens
  • Verkeerde procedures genomen om de vervanging van de defecte drive
  • Een RAID-array is fout-tolerantie in geval van fysieke mislukking, maar niet wanneer er een logische mislukking, zoals het systeem corruptie of het per ongeluk verwijderen of een virus aanval

Herstellen van een RAID-array is vaak een complexe klus en moet worden gedaan door deskundigen. Elke poging om een RAID-configuratie (herbouw RAID-schijven herstellen, formatteren van de schijven, hardlopen check Disk Utility, enz.) zal het probleem verergeren, waardoor permanente verlies van gegevens. Indien en wanneer RAID defect optreedt, probeer dan niet terug te vorderen op uw eigen, maar in contact te komen met deskundigen onmiddellijk.

Stellar Data Recovery Inc, is een vertrouwde organisatie die data recovery New Jersey. Het bedrijf heeft een team van hoogopgeleide ingenieurs RAID die in staat zijn het herstellen van gegevens van bijna elk RAID-niveau (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 0 +1, enz.) onder bijna alle omstandigheden van het verlies van gegevens. De deskundigen gebruik van ACE-technologie te repareren, herstellen en weer op te bouwen en RAID data recovery in gesteriliseerde omgeving van Klasse 100 Schone kamers uit te voeren.

No comments:

Post a Comment