Saturday, January 16, 2010

Brandgevaar in fabrieken die gebruik maken van chemische stoffen

Chemische stoffen worden gebruikt in bijna alle dag-tot-dag posten; vanaf de nagellak die u gebruikt om de cement gebruikt om gebouwen te maken. Het probleem met chemische fabrieken is dat ze vormen een grote bedreiging voor alle gegevens die zijn opgeslagen in de fabrieken. De geringste mis-hap in een fabriek of laboratorium omgaan met chemicaliƫn kan leiden tot een brand die in de schade-computers en andere opslagmedia beurt on-site. Wanneer dergelijke rampen zich voordoen, moet men naar een Hard Drive Recovery Service naar de gegevens verloren als gevolg van fysieke beschadiging van de opslagmedia.

Bijvoorbeeld, wanneer een brand uitbreekt in een fabriek die nagellakken produceert. De fabriek is verbrand volledig verwoest alles, inclusief de kritische gegevens die zijn opgeslagen op de harde schijf van de computers daar gehouden.

Waarom gegevens in gevaar nagellak in een fabriek?

Een nagellak fabriek, maakt gebruik van een grote hoeveelheid alcohol en geest voor de vervaardiging van nagellak. Alcohol en geest zijn beide zeer ontvlambaar. Dit is de reden waarom de fabriek en alles wat erin staat, krijgt gebrand om een heldere binnen enkele minuten van het vuur beginnen.

De brand in de fabriek moet worden stak geen twijfel, maar dit proces, in plaats van het opslaan van de harde schijf, verdere schade is. Wanneer water wordt gebruikt voor het blussen van het vuur, plast hij de harde schijf en dus door hem geleden schade. Ook wanneer zand of modder wordt gebruikt, het station heeft sedimenten die ook te vernietigen zijn componenten. Dit alles geeft data recovery een ernstige kans.

Wat kan men doen na een brand?

Wanneer een computer wordt verbrand, nooit proberen te starten.

Het eerste wat men moet doen is de opslagmedia te verwijderen van daarin. De aandrijving moet zeer zorgvuldig worden behandeld. Men moet ervoor zorgen om nooit schudden, noch proberen om het schoon thuis met behulp bruingoed of huishoudelijke apparaten.

Dan pak de harde schijf in een niet-statische zak. Na het nemen van alle voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw schijf veilig is tegen verdere schade, contact opnemen met een bedrijf dat voorziet Hard Drive Recovery Services. Deze bedrijven hebben deskundige technici die veilig kan uitvoeren Data Recovery.

Stellar Data Recovery Inc, dat is een Data Recovery bedrijf is goed uitgerust met deskundige technici. Het heeft Class 100 Clean Rooms wil zeggen een gesteriliseerd en gecontroleerde omgeving, waar zij verrichten invasieve Data Recovery. Het bedrijf heeft de mogelijkheid van het herstellen van gegevens, ongeacht hoe de gegevens zijn verloren als gevolg van brand, waterschade, virus aanval, enz.

No comments:

Post a Comment