Wednesday, November 25, 2009

Software corruptie leidt tot een system crash

De computer is nu een onderdeel van elke mens het leven. Aangezien computers en software hand in hand gaan, waar je computers, bent u gebonden te vinden software tenminste een zo niet meer! Softwares zijn ontwikkeld voor allerlei doeleinden. Softwares worden gebruikt voor het ontwerpen, schrijven, nieuwe software en een heleboel andere dingen.

Software kunnen worden onderverdeeld in drie grote categorieën:

System Software: Dit zijn software die het systeem draaien helpen, kan men ook bellen operationele software. Microsoft Windows, GNU, Mac OS X zijn voorbeelden van.
Programmeren Software: Dit zijn software die gebruikt worden door mensen om andere software te maken.
Application Software: Dit zijn wat we vaak noemen "software" of "aanvraag", zoals MS Paint Brush, MS Word, Adobe PhotoShop enz.

Het is daarom logisch dat wanneer je iets doet zo veel "werk", zal het sterven eens uit! Het merendeel van de keren dat sterft uit, zonder dat enig probleem tot het computersysteem, maar soms de Systeemsoftware kan een probleem hebben en maakt de gegevens over het ontoegankelijk. Dit is waar Data Recovery New Jersey dienst kan komen om je te redden.

Een software corruptie is de mal-functie van de software waarin de software niet meer kan worden gebruikt (voorafgaand aan de hersteld). U kunt de diagnose van een software corruptie als een van de volgende gebeuren:

De software zal niet geladen. In geval van een System Software, de OS niet opstarten.
Je krijgt berichten met betrekking tot het geheugen fouten.
Foutberichten zeggen de gegevens in de ontoegankelijke of beschadigd.

Als u een van de bovenstaande fouten, en hebt u toegang tot uw gegevens, neem dan een back-up onmiddellijk. Soms kan dit leiden tot een systeem crash. Leaving uw gegevens ontoegankelijk.

Op dit punt moet je afvragen waarom een systeem zou crashen, alleen maar omdat van een software. Dit komt omdat alle onbekende software, rommel het systeem bestanden is dit vooral te wijten gebeurt tot afwijkingen van het installatie proces.

Het ding om te onthouden en ervoor te zorgen dat na een systeemcrash, moet men niet proberen en 'de oplossing' probleem op zijn / haar eigen, tenzij je goed bent vertrouwd met de mogelijkheden van het systeem. In plaats daarvan moet u contact opnemen met Data Recovery New Jersey dienst zo spoedig mogelijk. Het zijn bedrijven die data recovery van beschadigde, corrupte schijven uit te voeren.

Stellar Data Recovery Services, NJ, is een dergelijke plaats moet richten. U kunt rekenen op hen voor alle soorten diensten harde schijf herstel. Ze hebben klasse 100 clean room, waar ze zorgen voor de veiligheid en vertrouwelijkheid van gegevens. Zij redden de gegevens van elke vorm van beschadigde harde schijven en haalbare oplossingen te bieden voor elke vorm van verlies van gegevens.

No comments:

Post a Comment